Selecteer een pagina

Website zonder omkijken

Wil jij dat jouw bedrijf of project online vindbaar is? Heb je daar een relatief eenvoudige website voor nodig? En wil je daar verder geen omkijken naar hebben? Ik help je graag verder.

 

Hosting, support en onderhoud
Voor 20 euro per maand verzorg ik de hosting van jouw website, voer ik updates door en kun je me altijd even bellen als er technische problemen zijn met de website. Bij landelijke ontwikkelingen, zoals de AVG of met betrekking tot veiligheid, zorg ik dat jouw website automatisch mee verandert. Dat gebeurt zorgeloos achter de schermen. Over grotere aanpassingen hebben we vooraf overleg, waardoor je nooit geconfronteerd wordt met onverwachte kosten achteraf.

 

Ontwerp WordPress-website

Naast het onderhouden van websites, kan ik ook een WordPress-website voor jou ontwerpen en lanceren. Een ‘eenvoudige’ website met een homepagina, een contactpagina en een foto- of portfoliopagina. Jij kunt rekenen op een goed onderbouwd advies over de keuze voor een template dat het beste past bij jouw onderneming of project. Samen kiezen we een uitstraling die past bij de inhoud en jouw huisstijl. 

Dit kan al vanaf 550 euro (excl. btw).

 

Maandelijks opzegbaar

Wil jij een website zonder omkijken (lees: geen gedoe met hosting, plugins en updates)? En altijd een vast aanspreekpunt die je gewoon even kunt bellen? Het hosting, support en onderhoud abonnement kost 20 euro per maand (excl. btw). Betalen kan zowel maandelijks als jaarlijks. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat je aan mij vast zit. Overstappen is geen enkel probleem, ik help zelfs bij het verhuizen door de andere partij de juiste gegevens te verstrekken. Is jouw bedrijfs- of projectwebsite niet meer nodig? Ook dan krijg je het resterende bedrag gewoon terug wanneer je voor een heel betaald hebt.