Selecteer een pagina

Over Tine

Ik, Tine van Wel (1982), werk al meer dan 12 jaar als grafisch ontwerper. Sinds 2015 doe ik dat volledig zelfstandig met mijn eigen ontwerpbureau. Mijn specialiteit? Het ontwerpen van grote informatiestromen. Denk daarbij aan boeken, jaarverslagen, huisstijlen en infographics. Veel van mijn klanten hebben een relatie met de bloembollensector, maar ook daarbuiten sta ik mijn mannetje.

 

Het vak, het ontwerpen, is mij met de paplepel ingegoten. Als kind al keek ik graag mee hoe mijn vader reclameborden maakte. Op vrijdagmiddag, direct na schooltijd, gingen we samen naar de drukker om het drukwerk bij klanten langs te brengen.

 Na de kunstacademie in Den Haag ben ik bij Studio Joost Grootens aan de slag gegaan. Naast een ontzettend leuke werkplek, bleek dat ook een hele goede leerschool. Ik werkte mee aan de mooiste boekprojecten, waarvan een aantal zijn onderscheiden als best verzorgde boeken.

 

Het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan en dus ben ik in 2015 mijn eigen bedrijf gestart: ‘Grafisch ontwerpbureau Tine van Wel’. Met trots heb ik gewerkt aan de restyling van het vakblad Greenity, het boek voor de Familie Veldhuyzen van Zanten en Oogst 2018 voor de Koninklijke Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur (KAVB).  Nog even en de bloembollensector kan niet meer om mij heen.

 

Maar ook buiten de bloembollensector tref ik mooie opdrachten. Zo heb ik verschillende boeken mogen ontwerpen, waaronder een historisch bedrijfsboek voor tank- en silobouwbedrijf Oostwouder. Ook het uitgeven van het boek ‘Contrarian Branding’ door BIS publishers was een bijzonder project.

 

Ben jij benieuwd naar wat ik voor jouw bedrijf kan doen? Bel gerust of stuur een e-mail. Dan maken we een afspraak om vrijblijvend kennis te maken en bespreken we jouw ontwerpvraag.

Bezoekadres

Zuiddijk 344

1505 HD. Zaandam NL

Contact

075 202 70 11
tine@tinevanwel.nl

Openingstijden

Ma-Do: 9.00 – 17.00
Vr–Zat–Zon: Gesloten

Follow Us