WordPress website, hosting, support en onderhoud

Heb je voor je bedrijf een eenvoudige website nodig? Wil je dat je bedrijf of project vindbaar is online met een website? Maar wil je er verder geen omkijken naar hebben? Dan is dit iets voor jou. Voor 20 euro per maand host ik je website, voer ik update’s door en kun je me altijd even bellen als er problemen zijn met de website. Bij landelijke ontwikkelingen, zoals bijvoorbeeld AVG of met betrekking tot veiligheid veranderd je website automatisch mee. Meestal zorgeloos achter de schermen. Wanneer je op de hoogte gebracht moet worden middels een e-mail over grotere veranderingen zullen er nooit zomaar kosten achteraf komen.

Geen gedoe met hosting, plugins en update’s?

Hosting, support en onderhoud abonnement kost € 20,– per maand (excl. btw). Het is mogelijk maandelijks of jaarlijks te betalen.

Altijd een vast aanspreekpunt die je gewoon even kunt bellen?

Ontwerp WordPress website

Naast een abonnement kan ik natuurlijk ook je WordPress website voor je ontwerpen en maken. Een “eenvoudige” website met een homepagina, contactpagina en foto- of portfolio pagina. Ik adviseer welke template het beste past bij je onderneming of project zodat de branding van je onderneming overeenkomt met de website.

Dit kan al vanaf € 550,— (excl. btw)

Wil je een website zonder omkijken?

Maandelijks opzegbaar

Je hoeft niet bang te zijn dat je vast zit aan mijn hosting. Als je wilt overstappen dan is dat geen enkel probleem, ik help zelfs bij het verhuizen, door de andere partij de juiste gegevens te verstrekken. Ook kan het zijn dat je bedrijfs-of projectwebsite niet meer nodig is. Als je voor een heel jaar betaald hebt stort ik het resterende bedrag gewoon terug. Zo blijf jij als klant tevreden.

About the author: Tine van Wel